BID 01 DIA.jpg

nine modern apartments with river aspect

Stratford-upon-avon

The proposal represents an excellent opportunity to re-use this brownfield site to provide a high quality, sustainable building that will appeal to a wide range of potential occupants.

  • Nine residential apartments set in the South Warwickshire countryside.  Glazed balconies and a private garden area over looking the River Avon.

  • Ecologically sensitive, high value trees within the site are to be retained and a picturesque riverside to be maintained.

  • Two storey buildings on the sloping street to continue the height staggering along the high street.

  • The proposed scheme sits within the conservation area. The design has been developed to respect the historic character of the High Street with a contemporary approach to the rear.

  • The proposal replaces the 1970’s derelict medical centre that is out-of-character for the area, the proposal will sit on the footprint of the existing building that is to be demolished.